Mocht de klant artikelen willen laten bezorgen dan is het belangrijk om met de volgende zaken rekening te houden.

BEZORGKOSTEN
Binnen Emmen bedragen de bezorgkosten € 15.00. Buiten Emmen is het starttarief €.25,-- + €.1.00/km. Bij extra zware artikelen zoals bv. een piano worden het bezorgen en de kosten apart bekeken en nader bepaald.

 

BEZORGDAGEN

Kringloopwinkel "Bij de Tijd" bezorgt in principe alleen maar op vrijdag en zaterdag, mits er op dat moment een auto met aanhanger aanwezig is.

BEZORGEN BEGANE GROND
De medewerkers van kringloopwinkel "Bij de Tijd"  bezorgen de goederen thuis tot aan de voordeur (dus niet inpandig), zolang deze met onze hulpmiddelen goed te bereiken is.

BEZORGEN ETAGE
Wij bezorgen de goederen in principe op een etage als er een lift aanwezig is. Het is altijd raadzaam om bij aankoop van grote goederen, met name bij een wandmeubel, dressoir of grote bank, te letten of de gekochte goederen werkelijk in de lift passen. Dit om teleurstellingen te voorkomen.

BESCHADIGINGEN
Kijkt goed bij aflevering of het artikel in dezelfde staat is als toen het in de winkel stond, er kan alleen dan nog op teruggekomen worden.
Als er bij het gekochte artikel kleine losse onderdelen zitten, kunnen deze het beste bij de aankoop vast meegenomen worden.